Om os

Elektriker følger strømmen

I de senere år har elektrikerfaget gennemgået en voldsom udvikling. En elektriker er andet og især meget mere end at skifte en lampe eller en stikkontakt.

Elektrikeren er i dag en tekniker, der skal være dybt inde i en lang række discipliner, der spænder lige fra edb til stærk strøm. Og dermed er elektrikeren en naturlig samarbejdspartner for en bred vifte af kunder.

Siden 1989, da autoriseret el-installatør Henrik Larsen etablerede egen virksomhed, har han fulgt strømmen tæt, således at både han og hans otte medarbejdere er helt på forkant med udviklingen i branchen.

Den 1. januar 2009 blev, den igennem mange år ansatte elektriker, Morten Henriksen, medejer af firmaet. Morten kom i lære foråret 1996 og har derfor et stort kendskab til alle firmaets arbejdsområder.

Den 1. januar 2020, gik el-installatør Henrik Larsen på pension, hvor ved Morten Henriksen og Brian Eiersholt køre Henrik Larsen ApS videre.

Brian Eiersholt, kom i sommeren 2003 i mester lære hos Henrik Larsen, og har så været en stor del af virksomheden lige siden.

Fremtidssikret

Vi har udført rigtig mange intelligente installationer i forbindelse med nybyggeri og omfattende renoveringsarbejder. Intelligente installationer styres i virkeligheden af en computer, som brugeren selv kan styre.

Brugeren er dermed en fremtidssikret, individuel og fleksibel installation, som flere og flere har fået øjnene op for.

Vi løser mange opgaver for erhvervskunder, ofte i forbindelse med nybyggeri af boligprojekter, industri- , værkstedshaller eller kontorbyggeri, Her arbejder vi tæt sammen med andre håndværksvirksomheder.

Vi har naturligvis også mange private kunder, der benytter os til mere traditionelt el-arbejde.

Troværdighed

I gennem de mange år el-firmaet Henrik Larsen har eksisteret, er der opbygget en bred vifte af private kunder, erhvervs kunder såsom byggefirmaer, typehus firmaer og industri virksomheder.

Troværdighed og tillid er to nøgleord, som vi alle lægger meget stor vægt på. Derfor gør vi også alt, hvad der er muligt, for at overholde indgåede aftaler. Både når det handler om tid og pris.

Lad os hjælpe dig

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Få et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os i dag på telefon (+45) 98 90 22 30 eller mail info@elhenrik.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.